TUP – Transport Urban Public Turda

TUP – Transport Urban Public Turda Confortul și siguranța dumneavoastră sunt prioritatea noastră!

  • TUP – Transport Urban Public Turda este noua companie de transport public a municipiului Turda, subordonată Consiliului Local. Cele 20 de autobuze electrice care compun flota societății au fost achiziționate cu fonduri europene și sunt dotate la cele mai înalte standarde. Toate mașinile sunt dotate cu camere de supraveghere video, aer condiționat, rampe speciale pentru persoanele cu dizabilități și sistem E-Ticketing.
  • Modernizarea transportului public face parte din proiectele europene finanțate de Uniunea Europeană pe baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, cu scopul de a reduce semnificativ poluarea și de a crea un sistem de mobilitate urbană prietenos cu mediul înconjurător. Proiectele finanțate prevăd, de asemenea, modernizarea completă a arterelor pe care circulă mijloacele de transport în comun (cu piste de biciclete), modernizarea stațiilor și a spațiilor verzi și implementarea sistemelor de Bike Sharing și E-Ticketing.
  • Flota celor 20 de autobuze este dotată cu un sistem de plată contactless și paperless. Astfel, puteți achiziționa bilete de călătorie direct din autobuz, utilizând cardul bancar și orice aplicație care scanează codul QR pentru telefonul mobil. Suntem orașul cu transport public 100% electric, iar aceste soluții smart vin în sprijinul nostru pentru a facilita accesul călătorilor la serviciile transportului urban public.